Heerlijk uit eten bij Restaurant ApeldoornCulinair genieten in Apeldoorn

Reserveer een tafel

Over Restaurant Apeldoorn

Nadat u de hele dag heeft gewandeld of gefietst, heeft u vast zin in een heerlijk diner! Bij Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn kunt u uitgebreid à la carte dineren. De hotelbar kunt u altijd gebruiken voor een hapje of een drankje. Bent u met een groep en heeft u iets te vieren? Dan is het mogelijk om onze Engelse Pub af te huren en in combinatie met de naastgelegen zalen, kunt u maximaal 120 gasten uitnodigen om met u een hapje en een drankje te nuttigen.

Openingstijden

  • Onbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 08:00 - 11:00
  • Lunch: 12:00 - 17:00
  • Diner: 17:00 - 21:00

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.